080723 Tävling, träning och lite bus

 Greta & Garbo berättar:

Just nu känns det som om livet leker. I helgen fick vi följa med till Tjädernäset och det var skoj minsann. Dels var det "tävling" under lördagen och lite träning på söndagen men däremellan fick vi även busa lite med de andra vovvarna (Sky, Nellie, Eha, Joy, Izi, Chili, Zazzi, Bixa o Krita och naturligtvis Atte o Kråka). Jag, Garbo, och Krita hade lite fyr för oss. Matte var inte helt förtjust så hon hindrade oss hela tiden men Krita kom och tittade lite på mig, skällde och gjorde lekinvit och sedan drog vi runt i full fart. Hon var snabb…. jag hann aldrig i fatt henne och ändå så säger matte att hon tycker jag är snabb. Krita är en "spetsblandning" så hon är nog van att röra på sig, det är nog bara att erkänna att hon var snabbare. Synd bara att vi inte fick testa ordentligt….

Husse o Matte var i alla fall nöjda med våra prestationer under Bixa Champ Camp. Segrare blev faktiskt matte och jag, Garbo och Greta o husse kom fyra. På söndagen blev det lite träning och jag, Garbo, fick bl a gå ett kaninspår. Spännande! Om ni vill veta mera så har matte skrivit om det på hemsidan, Kalender/Aktiviteter 3-08. Foton finns under fliken Album/Bixa Champ Camp 2008. 

I går var vi och hälsade på Nellie, Sky o Eha i Buan.  Det var meningen att vi skulle jobba i vatten men det blåste så mycket så det blev inställt. I stället fick jag, Greta, göra ett fält med fågel. Fältet låg i ett mycket tätt område så det var inte helt lätt men jag plockade ändå relativt snabbt in alla 6 fåglarna. 

Jag, Garbo och Nellie fick göra specialövningen med markeringar som matte berättade om på hemsidan. Nellie var jätteduktigt men hon blev överfallen av jordgetingar på slutet så vi blev tvungna att byta plats när jag skulle gå. Där blev det kanske lite väl svårt för vi gick ute på ett hygge med buskar och tuvor och ris och långgräs och rallarros så det var mycket svårt att se något över huvud taget. Matte tyckte ändå att jag gjorde ett bra jobb på de flesta. Vi fick bägge avsluta med en dirigering ute på hygget. Det gick väl lite så där – när matte blåste och jag satt så såg jag inte henne och matte upptäckte att jag inte går på enbart kommandot. Jag vill ju ha tecken också så jag vet att jag gör rätt. Hur som helst så kom jag fram dit jag skulle men omständigt blev det.

I dag är vi inviterade till Ånge för lite träning. Då blir det både fågel och vatten har husse och matte lovat. Det ska bli spännande. Ha de’/Greta & Garbo
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 1 =