080731 Ett nytt liv….

 Garbo berättar:

Matte och jag har börjat ett nytt liv. Varje förmiddag tar hon och jag en skogspromenad alldeles själva. Vi går en ca entummesrunda och jag får gå lugnt fot hela vägen, i alla fall nästan. Matte har ju lagt in lite övningar efter vägen förstås och gissa vad det handlar om….. Dirigering naturligtvis! Men faktiskt – det är riktigt kul och matte tycker jag är duktig. Ännu så länge gör vi bara linjetag och bakåttecken men både efter stig och i terräng. Dessutom har hon lagt in en "meditationshörna" där jag sitter och tänker efter vad vi nyss har gjort och matte säger att hon rensar huvudet. Där sitter vi bredvid varandra en god stund – fast jag brukar lägga mej efter några minuter när jag ser att det inte ska hända något. Det här kan jag nog vänja mig vid för det är så skönt att känna att man gör helt rätt hela tiden och dessutom få rå om matte helt själv. Det har ju varit lite si och så med det ett tag. Höres/ Garbo

PS. Husse och Greta vill passa på att tacka för alla gratulationer (telefonsamtal, sms, mail, hälsningar i Gästbok o Blogg och personliga, fysiska hälsningar). Jättekul och tusen tack! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =