080303 Trapptrollet igen!

image187 Greta & Garbo berättar:

Just nu är det ingen som har riktigt tid över för oss. Synd tycker vi, för det kliar i kroppen ibland. Nåja, husse & matte har ju fullt upp med renoveringen så vi förstår på sätt och vis. De har lovat att när renoveringen är färdig – då ska också trapptrollet vara borta. Det brukar ju skrämma både två- och fyrbenta. Det har skrämt Atte riktigt ordentligt så han frågar nästan alltid om det finns kvar innan han går nedför trappen. Kråka är extra försiktig om det är lite mörkt och när Pucko är här gör han precis som Atte. Det har även försökt att skrämma mej, Garbo, också. Jag ramlade en liten bit men jag är ju inte så lättskrämd jag så det hade det inget för. Jag, Greta, är liiiite försiktig av mej i vissa fall. Detta är ett sådant fall så jag tar det nästan alltid lugnt i trappen och då är det inget kul för trollet att skrämmas tror jag. Husse & matte har ju haft hjälp med att spackla väggarna av Erik Åkerblom. Han blev också skrämd av trapptrollet så han ramlade nedför trappen. Han gjorde illa foten, sidan, höften och ena armen. Han blev både blå och svullen men inget blev brutet som tur var. MEN – som sagt var, när renoveringen är färdig ska trapptrollet vara borta har de lovat. Ha det/Greta & Garbo

0 reaktioner på ”080303 Trapptrollet igen!”

  1. Härlig blogg och roligt med ”hundperspektivet”!

    Den skulle min salig schäfer gillat. Som läget är nu får jag nog vänta med ny hund tills barnen vuxit tillsig…

  2. Kul att du gillar bloggen. Att skriva i ”hundperspektiv” är ganska nyttigt. Det gör att jag måste tänka till lite extra – hur tror jag att mina hundar reagerar/uppfattar saker och ting som vi gör? Nu blir det väl en hel del fuskande på den punkten (skyller på tidsbrist) men ibland får man sig själv en tankeställare….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =