080325 Det blev som vi trodde…

image187 Greta & Garbo berättar:

Det blev som vi trodde. På eftermiddagen fick vi ut en sväng igen och precis som dagen innan fick vi börja med bl a fotgående varvat med "fritt spring". Vi fick också två dirigeringar (från två olika målområden). Om vi sammanfattar det lite snabbt så var det väl bara Garbo av oss alla fyra som skötte sig precis som det var tänkt.

Sedan fortsatte vi ut på sjön och efter ett tag vek vi in mot land där det fanns ett område med lite snö. Husse & matte lade ut 12 dummisar och sedan fick vi i tur och ordning hämta dem. Utmärkt sätt att träna stadga på tyckte de men jobbigt var det. Jobbigast är nog när de kör Atte och Kråka och vi ska bara sitta och titta men vi skötte oss väldigt bra sa de. 

På vägen tillbaka blev det lite varvat fotgående, "fritt spring" och inkallning. Matte hade kameran med sig så om ni vill kan ni gå in på sidan Album på hemsidan där det finns lite foton på oss. Ha det gott/Greta & Garbo 

2 reaktioner på ”080325 Det blev som vi trodde…”

  1. Vad FINT ni gjort i hallen/trappen, helt fantastiskt, rena ROOM service. Inspirerar verkligen till att ta itu med vår trapp som hamnat i ”hemmablinda” facket i flera år nu (fem kanske-usch!). BRA jobbat!!!

  2. Tackar, tackar. Jo vi tycker själva att det blev väldigt bra (kan inte låta bli att allt som oftast stanna till och njuta när vi passerar). Det här har vi längtat efter sedan vi flyttade hit men med tiden så blir man (precis som du sa) hemmablind. Ibland är det tur att det finns trapptroll som tvingar en till aktivering…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 16 =