080507 Hemma igen!

image199 Garbo berättar:

Nu är vi hemma igen. Vi har varit på kennelträff i Öster Malma som Djurberga’s kennel anordnade. Instruktörer var, precis som i fjol, Mark o Jamie Betinsson. Jag fick vara med två dagar och vi hade Mark på söndagen och Jamie på måndagen. Vi började kl 9.00 med samling, lunch kl 12.00-13.15 och fortsatte till kl 16.00 så det var intensiva dagar. Vi  jobbade från "linjen" hela tiden och för min del som inte är så van var det jättejobbigt  så jag blev lite "yr i mössan"  ibland. Inte blev det bättre av att visselpipan som jag är "inkörd" på gick sönder innan vi åkte ner så matte använde Kråkas. Jag tyckte det var svårt att känna igen signalerna och förstå vad matte menade så det gjorde ju inte saken lättare. Men nu har vi fått en ny pipa av Inga-Lena så nu ska vi ta lite tid på oss och "köra in oss" på den säger matte.

Nåja, det var jättekul och många spännande övningar som vi fick pröva och vi kommer säkert att få göra om flera av dem i sommar. Matte kommer att berätta lite mera utförligt (så fort hon hinner) om vad vi gjorde på hemsidan. Dessutom blir det också lite bilder. Tjingeling så länge/Garbo

PS. I morse upptäckte matte att jag har börjat löpa. Inte underligt att du har så mycket "spök" i huvudet, sa hon….. men hon måste ju förstå att om BÅDE Greta & Kråka löper så måste ju jag också hänga på (trots att det bara är fyra månader sedan sist). DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =