081123 Nu är det vinter……

 Garbo berättar:

Matte är ju bedrövlig just nu när det gäller träning. Det blir inte just något men lite långprommisar får vi i alla fall. I går hade det kommit lite mera snö så nu är det faktiskt några centimeter och jösses va kul det är att ralla runt i det vita. Vi letar ju förstås fortfarande efter bär och de finns under snön så det är bara att buffa sig ner så hittar vi. Matte tog faktiskt lite bilder så ni kan få se vad skönt vi hade det:

Så här tjusig är naturen där vi går våra promenader.
Egentligen så har matte velat ha vårt hus just här – och inte mej emot.

Atte tycker också att det är jättekul med snö.

Ska du me på ett race?

Vi är beredda – är du?

Det gäller att gräva lite så finns det både blåbär och lingon.

Har ni hittat bär eller………

I går kväll när vi skulle in från hundgården hade termometern krypit ner mot minus 9 grader och gissa om vi fick köldkramp i tassarna. Matte tror att det kan lätt bli så för vi har golvvärme i "hundhuset" och då blir det stora kontraster, särskilt om det är lössnö. Inte vet jag, men ont gjorde det och vi gick alla på tre ben – inte så kul.

För övrigt har matte talat om att om knappt 14 dagar så ska vi åka och hämta hem Greta. Maud ska följa med som sällskap och det  s k a   b l i   s å  k u  l ! ! ! ! ! Jag riktigt längtar. Undrar bara om hon längtar efter oss. Hon har nog haft fullt upp så hon har nog inte hunnit sakna oss säger matte. I förra veckan hade hon visst fått vara med på jakt efter klövvilt och även passat på att ta sig en simtur. Lyllos hon alltså!  Hör av mej snart igen – Solong!/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + tjugo =