081010 Attans!

 Garbo berättar:

Attans oxå! Vet ni vad som hänt? Jag har varit dålig i magen den här veckan. Inte kul alls. Iofs så har jag fått vara inne hos matte hela veckan men i gengäld har jag inte fått gå lös en enda meter. Då äter jag bara i mej något säger matte. Idag – äntligen har jag fått lite riktig mat. Få se hur det går, sa matte…… Hittills inga problem alls!

Nåja, i söndags fick jag ut och träna tillsammans med Nellie och hennes husse Anders. Vi fick göra markeringar och dirigeringar. Lite knepigt var det för vi höll till på några ängar med lite diken och grejer så det var inte så självklara referenspunkter men det gick faktiskt skapligt, inte riktigt spik på markeringarna men det duger sa matte. Vid den första dirigeringen som låg lite snett ner mot vattnet och över två diken, var jag lite trögstyrd men jag fixade den på mattes villkor men med mååånga omstyrningar. Den andra som två gick desto bättre så jag tror att matte tyckte att det dög.

Anders hade med sig sin unghund Sky också och hon hade fått lite markeringar och linjetag innan. Matte tyckte att hon var jätteduktig. Kråka fick två dubbelmarkeringar varav den första inte var riktigt ok men den andra var spik. Hon fick också en dirigering och hon bara fixade den lätt som en plätt. Hmmm, det trodde jag inte sa matte för Kråka har blivit lite "het" nu på slutet. Det är nog dags för löp snart. Atte fick bara gå en liten sväng men han är i stort sett bra nu. Matte har inte sett något konstigt med honom allas nu på slutet. Skönt!

I dag var husse hem en liten sväng för han som ska göra om trösklarna, och lite annat, samt sjukgymnaster och sån’t folk var hit för att titta på hur saker och ting ska göras. Gissa om jag blev glad när jag träffade honom. Jag tvättade både hans ansikte och hans glasögon och husse bara skrattade. Dessutom talade de om att han kommer hem i morgon och ska vara hemma ända tills på söndag. Kul! Vi hörs/Garbo  

0 reaktioner på ”081010 Attans!”

  1. Kom just ihåg…….hoppas ni haft en fin födelsedag i Fjällsta idag med mycket glädje och många skratt! Skickar en grattiskram till husse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =