081014 Äntligen!

 Garbo berättar:

Äntligen får jag berätta om hur helgen har varit. Som sagt, så har husse varit hemma. Gissa om jag blev nå gla då! Ett av de första sakerna husse provade på var att sätta sig i sin fåtölj. Han hann inte mer än sätta sig tillrätta förrän jag, till mattes förskräckelse och husses stora glädje, hoppade upp och lade mej i hans knä. Matte blev "livrädd" att jag skulle göra illa husses "sjuka" arm men det gick alldeles utmärkt. Vi njöt bägge två, så det så. Bild finns på hemsidan, Kloka ord så kan ni se själva vad mysigt det var.

Lite "stökigt" blev det här för på lördag kom Göran med familj och på söndagen kom Maud med familj och dessutom kom en sköterska varje kväll och gav husse en spruta och hemtjänsten kom både morgon och kväll. På fredag eftermiddag kom mattes bror Sune och hans sambo Lull på besök också så det har varit fullt upp ska jag säga. Vi har ju förståss mest fått hålla oss lite i skymundan men som sagt, lite livat har det allt varit.

Jag har ju varit dålig i magen men nu äntligen är allt ok och i dag fick jag faktiskt springa lös på promenaden. Liiiiite bär åt jag allt fast matte tyckte jag skulle vara rädd om lilla maggen men jag har ju hört att blåbär ska vara bra …………. Höres/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =