080816 Bärtider

 Garbo berättar:

Nu är det bärtider! Vi äter bär så matte blir smått förtvivlad ibland. Har vi hittat ett riktigt präktigt bärställe och hon vill att vi ska komma….. då får hon faktiskt vänta men hon blir ju inte så glad över det förstås. Men nog håller ni med – om man hittar ett sån’t här ställe, inte överge man det frivilligt inte:

Här har Atte hittat ett bra ställe.

Hemma på gården finns det ju både nypon, svart- och rödvinbärsbuskar och det smakar också mumma! Det kliar lite i halsen när vi äter nypon men va sjutton – det är ju så gooootttttt!

För övrigt blir det mest bara långprommisar just nu. Någon gång ibland får vi jobba lite men det blir mest näsarbete och en och annan dirigering. Matte säger att  hon känner sig lite fantasilös och oinspirerad. Konstigt, vi som är såååååå inspererade. Hon har i alla fall lovat att vi ska få ut i morgon för då kommer Cindra, Busan och deras husse hit så då blir det nog jobba av. Rapport kommer.

Apropå rapport så har Anita rapporterat lite om hur det går för Greta. Det är ju så man blir blå av avundsjuka alltså. Nu har hon varit med på ett antal jakter och  vid den sista hade hon fått apportera ett tiotal änder. Hon hade visst skött sig riktigt bra dessutom om jag förstod det hela rätt. Lyllost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 19 =