080902 Vidgade vyer

  Garbo berättar:

Äntligen fick vi vidga våra vyer lite. Igår packade matte in oss i bilen och vi åkte iväg för att besöka Cindra o Busan för deras husse o matte, Roland o Berit, har köpt sig ett torp i Dockmyr. Vilket ställe! Härliga marker – verkligen. Naturligtvis fick vi alla tre jobba lite, men mest jag förstås Vi fick börja med en lång enkelmarkering ute på blankvatten men svårigheten var att vi först måste ta oss igenom några meter med vass. Lätt som en plätt för oss alla. Ja, inte Kråka  förstås för hon fick inte bada för hon har ju haft urinvägsinfektion och fick sista penicilinet på morgonen.

Nästa moment var en dubbelmarkering där den ena landade i vassen och den andra utanför på blankvattnet. För mej blev det lite knepigt för jag fick leta länge efter den som låg i vassen. Cindra klarade sin riktigt bra. Nu ville matte ha en dirigering dit första långa enkla markeringen hade varit. Hon ville riktigt syna mej och så blev det….. Cindra fixade sin utan problem men när det blev min tur så blev jag kvar i vassen och letade vid första skicket.  Hur skulle jag kunna veta att hon menade att jag skulle gå utanför? När jag inte följde hennes kommandon så blåste hon inkallning och så startade vi om. Då tänkte jag att det var bästa att lyssna och gjorde som hon sa. Perfekt, sa matte!  Under tiden så hade Roland lagt ut en landdirigering som jag fick ta och den gick alldeles utan problem. Cindra gjorde också samma och Busan fick ett linjetag där hon såg när matte lade ut den.

Nu var det dags för Kråka att få göra någonting också så hon fick en dubbelmarkering på land. Den gick mot en höjd med lite olika kuperingar och enstaka träd. Det var ingen konst för henne….. Jag o Cindra fick också en dubbel men lite annorlunda och för mej slutade det med att vi fick göra om det för jag var "lite för mycket på vift" på den andra tyckte matte. Andra gången gick det mycket bättre. Cindra hade också lite problem med den ena men fixade den ändå rätt bra. Busan fick samma fast två enkla. Tyvärr var det slut med det roliga där. Attans också! När man för en gångs skull fick röra på sig….. Hoppas det blir mera snart./Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 12 =