090401 Det slutar som det började…….?

 Greta berättar:

Matte konstaterade att idag för precis ett år sedan (se själva i bloggen) så gjorde jag illa en trampdyna. Gissa vad jag gjorde idag……… Ja, just det! Jag gjorde illa en trampdyna. Vi skulle få gå på en långpromenad för matte hade lite extra tid över för en gång skull. Den blev inte ens en kilometer för då upptäckte hon att jag blödde som en gris. Det var bara att vända hemmåt igen. Skittråkigt!

Denna gång var det trampdynan på en framtass och det ser ut som något stuckit in i trampdynan (förra gången var det ett djupt skärsår). Matte tror inte att det är så farligt men jag kommer att få vara inne några dagar men slipper nog veterinären. Nu hoppas både husse och matte att det här är ett tecken på att vår flocks otursår är över. Alltså att det slutar precis som det började den första april i fjol. Ha de’ /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =