090407 Det löser sig….

  Greta & Garbo berättar:

Idag har jag, Greta, äntligen fått vara i hundgården med de andra för nu är tassen läkt. Skönt! Matte sa visserligen att det skulle lösa sig men jag trodde inte att det skulle gå så fort. Husse o matte tycker att de är liiiiiite synd för jag har varit så trevlig att ha inomhus. Lugn och go och glad och för det mesta lite osynlig. När husse har suttit i fåtöljen har jag antingen legat i soffan eller vid hans fötter, det uppskattar han mest förståss.

Skitätandet har också i stort sett löst sig tycker matte. När jag, Garbo, samt Kråka o Atte var ute och letade påskris i går, fick både Atte o Kråka vara utan munkorg och vad hon kunde se så åt ingen av oss någon hundskit (däremot hade rådjuren lämnat lite tablettaskar och det är gott det). När vi gick hem igen så gick vi fot och då gick vi förbi massor av hundskitar och förut har det varit minst en som stannat vid varje skit. Igår var det ingen! Det löser sig….. sa matte.

För övrigt vill vi önska er en riktigt Glad Påsk! Det gör vi med ett gammalt foto (det har varit med förut) av mej, Garbo från det att jag var liten…..

Hälsningar Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 7 =