090418 Friden har lägrat sig…..

 Garbo berättar:

Vi har haft besök av Pucko och Lady sedan i tisdags. Kråka, jag och Lady har varit inne hos husse, matte och Maud. Kråka o jag för att vi har haft ont i våra tassar och Lady för att hon kan smita ut ur hundgården. Hon är ju en grythund och det finns många små hål som hon kan ta sig ut genom så därför fick hon vara inne hos oss. I morse åkte de hem och Kråka och jag fick följa med de andra till hundgården. Matte tycker att det ska bli spännande att se hur våra tassar ser ut i kväll. Vi har ju smörjt med Teatreeoilsalva och det ser jättebra ut.

Hur som helst så är det skönt att slippa retstickan Lady en stund. Hon och jag har busat en hel massa men problemet är att hon vill ju aldrig ge sig. Det brukar sluta med att jag får be någon av det tvåbenta om hjälp så jag får vara ifred lite. Vilket energiknippe alltså! Ha det. /Garbo

PS. Vill ni se hur vi busar kan ni titta på hemsidan sidan Album, Retstickan Lady busar med Garbo. Matte har nämligen gjort en liten filmsnutt. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + tre =