091206 Främmande

 Greta & Garbo berättar:

Just nu har vi det ganska trist. Lekfarbror’n Atte är konvalescent så det är bara vi två som umgås hela dagarna. Iof är det väl tur att vi har varandra men det händer ju så lite för det mesta. MEN igår fick vi faktiskt främmande i dubbel bemärkelse. Zazzi, Chili, Izi, Joy och deras matte Ullis kom på besök. Då fick vi gå en skogspromenad och det är alltid uppfriskande när det händer något lite annorlunda. Matte hade lite svårt att titta på Zazzi för hon påminner så mycket om Kråka säger hon. De är inte släkt men otroligt lika varandra både till utseende och mentalitet.

Bäst vi gick där i skogen så fick vi se att vi var inte bara sex stycken längre, vi hade blivit sju. Vi fick sällskap av en blandras hane (måste ha varit labrador inblandat) men han tyckte nog inte att vi var så intressanta för efter någon minut så var han vips borta igen. Detta trots att jag, Greta, precis har gått ur löpet. Konstig prick det där!

Nu lär vi väl få vänta ett bra tag igen innan det händer något trevligt. Hoppas Attes framben läker fort men det ser i alla fall ut som om det är på rätt väg för han har börjat stödja lite på det igen.

Ha en trevlig 2:a advent! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 8 =