091218 I väntan på….

  Greta & Garbo berättar:

Just nu lever vi i väntan på tomten säger matte. Trist är det för idag har det varit -26 grader när det var som värst. Det gick inte gå många meter i lössnön utan att få köldkramp kan vi tala om. Vi fick inte ens vara i hundgården idag, trots att vi har värme i hundrummet. Matte ville ha lite koll på oss så som vi dansade och lyfte på tassarna sa hon.

Sedan lämnade hon oss hemma med husse medan hon och Atte åkte till Östersund och Djursjukhuset. Atte haltar fortfarande och hade fått tid hos ortopeden. Han blev sövd och de tog ledvätska och spolade leden men veterinären trodde inte att det var det som var problemet. Ledvätskan såg rätt bra ut. De tog i alla fall en massa andra prover också som de skulle skicka iväg och matte skulle få höra sedan om resultatet. En teori kunde vara reumatism men då borde det vara någon mera led som det var problem med….. 1200,- drygt kostade det (för andra gången denna månad) + medicin för över 600,-. Tänk om vi inte haft försäkring sa matte. Då skulle det ha varit uppe i ca 7000,- redan. Inte kul så nära jul… ja inte annars heller förstås men huvudsaken är ju att han blir bra.

Ja som ni förstår så blev det ingen långpromenad heller idag. Lite svårt när vi inte kan ha mer än två ben i backen samtidigt och det gör ju så förbaskade ont! Skitväder!!! Nu har det vänt i alla fall och det var dryga -12 när vi var ute och kvällspinka kl 22. Skönt för vi slapp få kramp.

Ma höres! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =