091229 Svinkallt!!!!!

 Greta & Garbo berättr:

Fy attans vad kallt det har blivit! Under julhelgen har vi haft besök av Pucko och Lady och på julafton var det ca -13 grader så då gick det ju an att gå en sväng i skogen. Husse, matte, Maud, Emelie och Andreas tog med oss på en tur (ja husse och Atte gjorde en lite kortare, fuskisarna) och så blev det paus och de tvåbenta drack glögg och åt pepparkakor. Vi fick också smaka lite pepparkakor…..

På juldagen och annandagen fick vi också gå en skogspromenad, juldagens var kortare för då var det ännu kallare. Atte fick stanna hemma, han är ju fortfarande halt, stackarn.

På tredjedag jul blev det en jättekort för dels var det skitkallt och dels så blev det sent för matte var tvungen att skotta snö först. Lady och Pucko åkte hem också så det var bara vi två och matte som gick. 

 

Igår blev det också bara en jättekort prommis för vi frös om tassarna så förbaskat! Köldkramp i tassarna är inte att leka med, det gör så infernaliskt ont!!! Inte får vi vara i hundgården heller. Det är alldeles för kallt säger matte. Vi har ju golvvärme i hundrummet men matte tycker ändå att det är alldeles för kallt, speciellt när vi bara är två som hjälps åt att hålla värmen. I morse var det -27 grader så det är klart, inte är det varmt inte.  

Om vi inte hörs något mera innan så önskar vi er Ett Riktigt Gott Nytt År!!!! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 11 =