090210 Totalt insnöad…..

  Greta & Garbo berättar:

Hå hå ja ja, nu kan man faktiskt säga att man är bokstavligt talat insnöad. Titta själva hur det ser ut i hundgården!:

Fruktansvärt…. eller hur? Vi känner oss förstås insnöad på flera sätt. Det är ju länge sedan vi skrev men för att uppdatera lite kan vi börja med förra helgen. Då kom Pucko och Lady hit och vi skulle ut på långprommis både lördag o söndag var det meningen. Vi rallade rätt rejält på lördagen och vad händer? Jo, Pucko blev halt! Så någon långtur med Pucko o Lady blev det inte på söndagen, bara vi själva och det är ju inte riiiiktigt lika kul.

På torsdag började det snöa och matte hade blivit förkyld så när hon skottat orkade hon helt enkelt inte med någon långpromenad. På fredag snöade det och matte som var förkyld orkade inte med någon långpromenad när hon skottat färdigt. På lördag snöade det och matte låg inne, däckad med feber så någon långpromenad var det inte tal om. På söndag snöade det och matte låg inne, däckad med feber så någon långpromnad var det inte tal om. Låter det som ett eko? Nädå det är faktiskt alldeles sant. Däremot kom både Göran och en traktor och röjde bland snömassorna till husses och mattes stora lättnad.

I går var matte uppe på skakiga ben och skjutsade husse till Östersund på träning men någon långpromnade blev det inte frågan om. Idag har matte skjutsat husse till läkaren på uppföljning och har även lovat att vi åtminstonde ska få gå en kort (?) långpromenad. Hoppas kan man ju alltid för det vore kul, särskilt när man ser att solen skiner och temperaturen faktiskt är bara runt 9 – 10 grader kallt. Det har ju legat runt 15 – 16 grader sista veckan så nu längtar vi att få röra på oss lite riktigt. Vi behöver det, nog kan ni väl förstå vår frustation?  Tjingeling/ Greta & Garbo

PS. Matte kommer inom kort att lägga ut lite bilder på hemsidan under knappen Album så får ni se på förödelsen. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − fjorton =