090214 Sakletare med änglavakt

 

Garbo berättar:

Matte säger att jag är en rikitig sakletare med ängalvakt. Varför då kan man kanske undra? Jo, t ex igår när vi var ute på skogsprommis så stannade vi i "Alexisbacken". Matte hade med sig en borste för att "frisera" oss lite för just nu hårar vi som attan. Under tiden så fick vi som inte blev borstade, springa runt lite som vi ville. Det hade varit skidåkare där före oss och de hade haft med sig matsäck som det såg ut. Naturligtvis grävde vi i snön efter lite rester och sån’t men jag gjorde ett riktigt fynd jag. Naturligtvis sprang jag fram till matte med det jag hittade. Gissa vad det var….

….. jo, ett multiverktyg. Vad hon menade med ängalvakt? Så här såg det ut när jag kom med det…..

…. fast kniven var som tur var neråt och jag höll "skaftet" i mun. Jag HADE ju kunnat bli illa skuren sa matte, men hade som sagt var änglavakt.

Puss på er alla på ALLA HJÄRTANS DAG! /Garbo

PS. Alla andra skickar också en riktig blötpuss. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =