090220 Apportering i snö

   Greta & Garbo berättar:

Idag fick vi apportera i snö igen. Skitkul tycker jag, Garbo. Sisådär tycker jag, Greta. För det gick inte så bra för mej . Jag var alldeles för stressad så jag hittade bara en av fem. Jag var heller inte så bra på att lyssna för så fort matte sa något eller visslade så kom jag hem igen. Det var lite bra det, tycker jag, Garbo. Det blev så att jag fick jobba en gång till och hämta hem dummisarna som Greta hade lämnat. Jag fick ta dem på dirigering och det var ju inte helt lätt men vi fixade det, matte o jag.

Så här såg det ut när jag kom med den första.

Atte o Kråka fick också jobba och de skötte sig visst riktigt bra. Kråka har det lite jobbigt i snön för hon är ju både äldre och mindre i storlek än vi men hon är kanske den som är mest envis så det gick bra i alla fall. Matte tog en massa kort på oss (det blev inget på mej, Greta, för det strulade ju bara tyvärr). Om ni vill se dem så gå in på hemsidan www.amamus.profinus.z.se på sidan Album.

Ha en trevlig helg / Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − fem =