090227 Löften……

 Greta & Garbo berättar:

Hugaligen vad fort tiden går. Redan en vecka sedan vi skrev!!! Nåja, det händer väl inte alltför mycket heller så ni har inte gått miste om värst mycket. Igår hade matte lovat en riktig långprommis i skoterspåret. Det var bara det att hon hade skottat snö i tre timmar först. Hennes ben var som bly sa hon, så det gick inte fort. För henne alltså….. inte bryr vi oss om om det är lössnö i skoterspåret men HON tycker det är jättejobbigt. Nåja, det blev ju en liten tur i alla fall.

Idag skulle vi få följa med till Östersund och gå en tur i Gräfsåsen medans husse tränade. Löften är tydligen till för att brytas! Matte fick en hel del ärenden att uträtta i stället så vi fick inte åka med. Visserligen köpte hon mat till också så vi får väl inte klaga alltför mycket. Dessutom fick vi ta en riktig sparktur på eftermiddagen i stället. DET är ganska kul det, för det går undan ibland. Vi bor ju så förnurligt så när vi ska iväg är det utför och vi får springa av oss riktigt ordentligt men matte är ganska utvilad när vi vänder. Hemåt går det sakta för då skuter matte sparken framför sig för det mesta. Hon blir svettig men vi återfår flåset. Fiffigt va? Så här ser det ut numera när vi är ute också sparkar medvåra tvillingkoppel på oss (det är också ganska fiffigt):

Jag, Greta, och Atte får vara på "fel" sida men det funerar riktigt bra nu när vi börjar fatta hur matte vill ha det. Däremot får vi alltid stanna och flytta på oss när det kommer bilar. Vi tar alldeles för stor plats annars säger matte.

Få se om det kan bli nåt kul i helgen. Man kan aldrig vara säker, rätt vad det är så plötsligt händer det!

Trevlig helg på er! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 3 =