090101 Nyårsnatten….

 Garbo berätar:

I går var det nyårsafton och det är tydligen något att fira tycker de tvåbenta. För vår del blev det en långpromenad i skogen på eftermiddagen tillsammans med matte och Astrid och det var jätteskönt. På kvällen satt husse, matte, Astrid o Arne och mumsa och åt (fondue tror jag det hette) en stor del av kvällen. Tror du att matte hade kommit ihåg att köpa grisöron till oss? Inte då, vi blev minsann utan men vi fick i alla fall en morot så en liten tröst blev det väl.

Senare under kvällen, vid 10-tiden, började det att blixtra och smälla utanför fönstren. Matte hade glömt spruta med D.A.P för Atte brukar bli väldigt påverkad annars och det gjorde han förstås. Jag reagerade också för jag stod i matrummet när det small och jag såg hur det blixtrade utanför fönstret och min svans åkte ner (inte mellan bena men den var inte glad). Jag sprang till husse o matte men de brydde sig inte särskilt om mej, tog knappt någon notis alls. Hmmm, det kanske inte var så farligt i alla fall? Nåja, vi gick alla in i vardagsrummet och jag lade mej i soffan bredvid Arne och då kom även matte och satte sig samt Kråka och Greta som lade sig på var sin sida om matte. Atte låg i köket under soffan men matte hade gått runt och sprutat lite D.A.P så det tog inte så lång stund innan Atte kom och lade sig på golvet hos oss. Kråka somnade och snarkade så det hördes och det trots att det "smala o small"  hur mycket som helst runt vårt hus. Jag tror att alla grannarna har smällar sa husse….. Jag insåg i alla fall att det som hände utanför var inget att bry sig om för kan Kråka sova och ingen annan reagerade heller, t o m Atte slumrade på golvet,  så kunde det ju inte vara någon fara på taket. 

Idag hade vi sovmorgon till kl 8.45 (rekord sa matte). Som belöning fick vi gå en långprommis på förmiddagen. Matte och Astrid följde oss. Friskt väder var det, – 8 grader men vi springer oss varma såklart. Det nya året började alltså riktigt bra, hoppas det fortsätter så. God fortsättning på er! / Garbo med flock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fem =