090116 Nyårslöfte – nja, föresats som misslyckas snarare!

  Greta & Garbo berättar:

Matte o vi avgav ett nyårslöfte….. eller kanske det var en föresats men den kraschade direkt. Föresatsen var ju att skriva lite så gott som varje dag. Första dagarna hade vi fullt upp så det blev inte av och sista veckan har matte tappat sugen (varför hon gjort det kan ni läsa på hemsidan) så då har det inte heller blivit något men nu gör vi ett försök i alla fall.

I dag när vi tittade på termometern så var det -18, brrrrr och det var likadant igår. Några långpromisar har inte ens vi lust med, vi får köldkramp i tassarna. I morse när vi var ut och morgonpinkade fick Atte kramp i bägge framtassarna och en baktass – samtidigt! Gissa om han satte sig då? Vi tycker det var synd att "govädret" försvann. Under den tiden fick vi ta årets första sparktur. Härligt! Fort går det och kul är det! Hoppas det blir slut på "hundvädret" snart så vi får göra om det.

För övrigt så har matte fått frågan om vår hälsa från några personer och hon har svarat att för tillfället är det bara bra, Peppar, Peppar med stora P’n. Vad hjälper det? Jag, Greta, har fått sår på halsen, men matte tror att vi kan fixa det själv så jag slipper besöka veterinären i alla fall. Skönt det åtminstone. Håll värmen, vi försöker så gott vi kan./Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tolv =