090127 Nääää, inte då…..

 Garbo berättar:

Nääää, inte i dag heller. Matte hade halvt om halvt lovat att vi skulle få jobba lite idag men inte då…. Det bidde en långpromis idag oxå. Vi fick följa med till Östersund när husse tänade och under tiden åkte vi till Gräfsåsen. Idag blev det en något kortare prommis för vi gick i skoterspåret och det var lite tyngre att gå för matte så hon gick inte riktigt lika fort som igår. Däremot lade hon in en hel del lydnadsdelar i prommisen. Kul att det händer något men inte lika kul som ett riktigt jobb.

Greta fick sig en liten duvining i uppfostran både av Kråka och av matte. Hon gick lite i spinn idag men hon lugnade ner sig och blev riktigt följsam till slut. Jag är ju som jag är jag. Om jag glömmer mej så är jag väl liiiiite ohörsam men när jag kommer på mej själv att jag gjort fel då vill jag ju bara göra allt rätt. Atte är en flummare på lite väl stora utflykter tycker matte. Dessutom börjar han få svårare och svårare att höra. Har han fått en vaxpropp måntro? Kråka tycker att med ålderns rätt (snart 10 år) så gör hon lite som hon vill. Dessutom har hon selektiv hörsel säger matte.

I morgon får vi inte följa med men på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas. Vi hörs! /Garbo

En reaktion på ”090127 Nääää, inte då…..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + sju =