090708 Igen….. jag glömde

 Garbo berättar:

Jag glömde visst en övning som vi gjorde. Då jobbade vi två och två och när det var min tur jobbade jag tillsammans med Izi. Då fick vi gå i en triangel, startplatsen var en spets, vid andra spetsen lade matte ner en dummis och sedan gick vi över till tredje spetsen och då mötte vi Izi o Ullis (de hade lagt sin först dummis vid tredje spetsen). När vi kom fram till den tredje spetsen lade matte ner vår andra o sista dummy. Izi o Ullis hade också lagt en där vi lade först. Sedan gick vi tillbaka till startplatsen och Izi fick gå på linjetag till hennes första spets. Det gick jättebra! Sedan var det min tur men det gick inte riktigt lika bra. Jag hörde inte så noga på vad matte sa så matte kom till mej och talade om hur hon ville ha det. Då gjorde jag naturligtvis som hon sa. Sedan fick jag gå på min sista dummy. Första 20 meterna var genom jättehögt gräs så vi försvann lite och när jag försvunnit så såg inte matte mej på en lång stund. Stefan sa att han trodde att jag satt alldeles vid kanten av gräset. Matte hoppade upp i luften o då såg hon mej och skickade iväg mej på ut. Själklart hörde jag vad hon sa och fixade det hela. Det gick bra för Izi också när hon hämtade sin sista. Hur det gick för de andra minns jag faktiskt inte riktigt. Ja det var det hela……/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =