090815 Tätt på given….

 Garbo berättar:

Nu är det "tätt på given" som matte säger. Idag for matte och jag alldeles själva iväg och hälsade på Sky, Nellie och Eha "bort i buan". Husse var lite trött efter gårdagen och ville stanna hemma och det är ju inte så dumt när matte och jag får rå oss helt själva en stund heller.

När vi kom dit så bestämde matte o Anders att vi skulle få träna markering och dirigering på vatten. Vi började med att Sky fick en enkelmarkering rakt utanför bryggan och när den var inne så skickade matte mej lite snett till höger om där den landat och ut till en liten ö. Det gick rätt så bra. Några omstyrningar bara.

Då höjde matte ribban lite och vi gick längre till vänster och matte skickade mej på en lång dirigering snett till vänster. Några omstyrningar och så var jag framme och då fick Sky, som stod en bra bit till vänster om oss, gå på en dirigering snett till vänster men som var lite kortare än min. Gick också bra! MEN nu kom det stora testet. Matte skickde mej till höger lååååångt ut. Jag ville först gå till ön som jag nyss varit på men matte styrde mej ut och till höger. Då trodde jag att jag skulle till den första ön som jag var på men då sa hon ifrån (två gånger) och styrde mej ut och vidare snett till höger. JAG GREJADE DET!  Nu tror jag att du börjar fatta galoppen sa matte. 

Sedan gick vi lite längre till höger och Sky fick en dirigering rakt ut genom vassen som hon givetvis grejade. Sedan fick jag två dubbelmarkeringar. Den första blev det lite strul med den först kastade men andra gången blev det spik. Sedan fick Sky också två dubbelmarkeringar som hon fixade.

Anders gick och hämtade Nellie medan matte o jag rodde ut med en dirigering och när de kom tillbaka fick Nellie två dubbelmarkeringar och sedan tog hon dirigringen och till sist en dubbelmarkering igen. När vi rodde tillbaka så kastade matte ut en dummy till mej som hon skickde iväg mej på. Jag hoppade glatt ur båten och hämtade den men matte rodde in till land så jag lämnade av när vi båda stod på land. En mycket lykad träning sa matte och hördes jättenöjd. Nöjd var jag också för det är så kul när man gör rätt och känner att matte är riktigt glad. Mera sån’t, få se hur det kommer att gå i helgen. Simma lugnt! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 9 =