090601 Besök

 Greta & Garbo berättar:

Ihelgen har det varit jaktprov i vår avdelning men tror ni vi fick åka dit? Nej inte då. Matte säger att det är nog första gången på mycket länge som husse och hon inte har varit i farten när det har varit jaktprov här. Nu har de ju haft att göra alla fall. Husse ligger ju i hårdträning (istället för vi två) och hans goda resultat kommer allteftersom. Matte kommer att berätta mera på hemsidan så småninigom.

I lördags fick vi i alla fall besök av Gnista. Det är en schäfervalp som mattes syster May o svåger Bosse (det är han som var fotograf) har skaffat. Det är en riktig liten piggelin men mycket trevlig!

Atte fick träffa henne först för han är ju den med mest pondus när det gäller valpar. Det gick alldeles utmärkt för lilla Gnista har ett bra hundspråk. Hon är kanske inte den mest undergivna men heller ingen flåbuse så de kom gott sams.

                      Puss på dej. Om jag ställer mig in riktigt, kan vi leka då?

                                       Javisst, kom igen då så drar vi!

Jag, Garbo fick också träffa henne men matte lät oss inte leka särskilt mycket. Hon tycker att jag springer lite för fort och att det är lätt hänt att jag springer omkull lilla Gnista så vi får vänta tills hon blir lite större innan vi får busa på riktigt. Nästa gång hon kommer kanske hon får träffa mej, Greta och Kråka också.

I övrigt har vi njutit av det varma vädret, jätteskönt och i kväll har matte lovat att vi ska få ut och träna lite. Behöver vi tala om att vi redan längtar. Rapport kommer nog…. /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 5 =