090602 Det här med kondis…..

 Greta & Garbo berättar:

I går kom Cindra, Busan o Disa med deras husse Roland hit så vi skulle få ut och träna. Vi åkte upp till Bodtjärn men vi fick hålla till på ett mycket kuperat kalhygge. Matte och alla vi kom dit lite tidigare så vi fick gå och reka lite. Vi sprang naturligtvis som tättingar upp och ner för "bergsknallen"  så vi var rätt så flåsiga när de andra kom. Det är ju det här med kondis…… om matte ägnat oss mera tid hade vi säkert haft mycket bättre kondis så det är ju hennes fel.

Matte o Roland lade ut ett jättestort sök på 24 dummisar i den kuperade terrängen. Busan fick börja och hon jobbade på rätt bra. När Roland tyckte att hon jobbat färdigt så lade de ut dummisarna igen och sedan blev det Disas och min, Gretas, tur att jobba. Vi var också rätt duktiga och plockade in en 7 – 8 st vardera innan vi blev avbrutna. Matte tyckte att jag skötte mig riktigt bra förutom att jag två gånger var på väg att leta mera med dummis i mun. Annars var det inget större fel med avlämningarna och jobbet i övrigt så riktigt bra ut sa hon.

Nu lade de ut igen så det låg 20 dummisar kvar och jag, Garbo och Cindra fick jobba. Det gick också galant, speciellt med tanke på att det var rätt stark vind så det var lite knepigt ibland att lokalisera dummisarna (det var det förståss även för de andra). När vi fick sluta (hade gärna jobbat lite till) fanns det 6 kvar och dom skulle Kråka o Atte få hämta. Nu var det de svårast lokaliserade som var kvar och matte fick gå ut och hjälpa till lite på slutet. De hade ännu sämre kondis än oss för de tappade rejält i fart. De börjar nog att bli gamla och tackla av lite……Trots att matte hjälpte till blev det en dummy kvar så när jag, Garbo, Cindra och Disa skulle få lite markeringar uppe på knallen så fick jag göra ett sök både på vägen upp och på vägen ner (matte visste i alla fall i vilket område den skulle finnas) men inte sjutton hittade jag någon heller. Det får bli ett deckarjobb nåong annan dag sa matte.

Markeringarna gick riktigt bra och både Roland och matte var nog rätt så nöjda med det vi presterade. Nu längtar vi bara tills ikväll för matte har lovat att vi ska få ut och träna igen men då blir det vatten. Jippi, för katten! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 8 =