090605 Märkligt tycker matte….

 Greta berättar:

Matte tycker att mitt beteende är lite märkligt just nu. I veckan har ju husse varit borta på träning i Kälarne och då har jag legat i hans säng (som står nere i hundrummet just nu eftersom han har svårt att gå i trappen igen). Nu när husse har kommit hem några dagar så trodde matte att jag skulle vara mycket enveten för att få fortsätta ligga i hans säng. ICKE sa Nicke. Jag sover i mattes sovrum jag! Varför, undrar matte? Det tänker inte jag berätta men ni kanske kan lista ut det? Ni kan ju skvallra för matte i så fall……..

Det har varit lugna dagar i övrigt sedan husse kom hem. Långpromenader tidigt på morgonen men i övrigt ingenting. Visst ja, det höll jag på att glömma. Vi var ju och letade den försvunna dummyn i onsdags innan husse kom hem. Gissa vem som hittade den? Inte var det någon av oss experter inte. Det var faktiskt matte själv. Jag sprang över den och sparkade till den med foten sa matte men jag kände då inte det, varken med foten eller av lukten. Slarvmaja sa matte, mallgrodan!

För övrigt är det spännande tider. Min syrra, Speys ska valpa när som helst. Vill ni hjälpa till att hålla kollen så titta in på Thorsvi’s hemsida. Garbo hälsar att hon har fått rapport från sin syrra Triss att allt är väl och att hon är helt friskförklarad från "ormhistorien". Ha en trevlig nationaldag! /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sexton =