090610 Tanken var god men…..

 

Garbo berättar:

I går fick vi ut och träna igen. Vi träffade gänget vid Branamyren och meningen var att vi skulle köra vatten, testa fågel och lite annat som våra hussar o mattar var intresserade av. Nu fick vi först ett målområde på andra sidan tjärnen och vi fick starta i "åldersordning". Sky började och skickades med dirigering över till andra sidan med start på land. Sedan var det Joy’s tur och därefter Ici. Alla tre fick skott först. När det var min tur så skickade matte mej på ett linjetag fram till ett närsöksområde där jag fick hämta en minidummis först. När den var inne skickade matte mej på dirigering över till andra sidan. Vi startade en god bit upp på land och jag "tjorvade" så matte tog in mej igen och skickade om mej. Då gick det bra. Nellie och Bixa skickades också men de fick lite olika störningar först men kontentan av momentet blev att vi alla lyckades på ett eller annat sätt. Problemet som uppstod under tiden var att det var så in i bängen med mygg och knott. Tanken var god men de fick krypa till korset och vi msåte flytta till Gräfsåsen för att träna färdigt. 

Två spaniels var också med (kommer inte ihåg vad de heter) och den ena av dem fick åka hem akut då hon svällde upp så de kände nästan inte igen henne. Tror att de skulle ta svängen förbi Djursjukhuset på hemvägen. För min del så hade jag lite "bubblor" här och var i ansiktet men inte så farligt ändå men i morse….. Titta här så får ni se:

Bild tagen framifrån
Bild tagen snett från sidan.

Gissa om jag tycker det är skönt? Nosen är ju dubbelt så bred och dubbelt så tjock som vanligt. Nåja, vi fick i alla fall göra ett fält på vilt i Gräfsåsen. Det var jättekul och även Greta fick jobba. Våra hussar o mattar var nog också rätt så nöjda med oss, skam annars. Nej nu ska jag försöka vila lite och hoppas att jag snart ser normal ut. Annars är det ju inget fel på mej för jag äter, pissar o skiter normalt som matte säger. Lite bus med Greta hann jag också med i morse på promenaden så det är ingen fara, tror jag. Tjenis! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + nitton =