090618 En vecka sedan sist….

 Greta & Garbo berättar:

En hel vecka sedan sist?!! Tänk va tiden går. Det har iof varit ganska lugnt men i måndags fick vi följa matte och hälsa på hos Ice och Rix och deras matte Lena. En prommis ner till vattnet med tillhörande bad blev det och sedan fick vi övernatta där också. Kul!

I tisdags var vi iväg och tränade med Nellie, Sky, Ici och Joy. Större delen av träningen var ägnad åt vattenmarkering och linjetag. Jag, Greta, fick bara två enkelmarkeringar medans Garbo och dom andra fick två enkelmarkeringar, en dubbel och två linjetag. Resultatet? Tja, det duger väl så här i början på sässongen men matte sa till mej, Garbo, att nu vet vi vad vi har att träna på så helt nöjd var hon nog inte. Kan det vara igången på vattendirigeringen måntro? Starten låg ca 15 meter från vattnet så det var väl inte så himla enkelt? Vi fick avsluta med landmarkeringar men då fick jag, Greta, inte vara med.

Just nu väntar vi på att husse ska komma hem. Matte säger att nu blir han hemma ett bra tag framöver. Det ska bli skönt för det är lite jobbigt när han ömsom är hemma och ömsom borta tycker jag, Greta. Är faktiskt fortfarande lite sur på honom så han kanske får sova ensam i natt också…… I kväll kommer Pucko och Lady med tillhörande flock och i morgon kommer Dante, Kia och Artax med sin flock så det kommer nog att bli fullt upp hela helgen.

Ha en riktigt skön midsommar!!!!!! /Greta & Garbo

PS. Kom på att vi har nog kanske stavat Ici fel, ska nog vara Izi. Ska försöka bättra oss i fortsättningen. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sexton =