090624 En stor dag

 Greta & Garbo berättar:

I går var det en stor dag då husse som för första gången efter sitt benbrott följde med när vi tränade. Jag, Greta fick göra en dubbelmarkering på vatten och jag får väl erkänna att liiiiite konfunderad blev jag när det var dags för avlämning men det löste sig snabbt. Husse satt i en stol så det var därför det inte klack till direkt. Markeringen gick för övrigt riktigt bra och jag tror husse också tyckte det var kul. Han har lovat att han och jag ska starta på Buan Open till helgen. Jättekul!

Jag, Garbo gjorde också en dubbelmarkering som gick riktigt bra. Vi varvade så det var först jag, sedan Bixa och därefter Nellie. När alla hade markerat fanns det två dirigeringar åt oss var som vi också "varvade". Jag har lite problem när jag ska gå i på det första skicket. Jag ger ifrån mej ett ljud, lägre för varje gång vi tränar, men matte tycker INTE om det har jag förstått. Dessutom blir det stopp vid kanten (när vi startar långt från vattenkanten). Bägge delarna löser sig när matte tar in mej och vi gör om det och vid nästa skick går det bra. Matte har lite att grubbla på…….

När vi var färdiga var det dags för först Greta, sedan Joy, Sky och Izi (tror att det var den ordningen). De gjorde samma saker som vi andra men med lite kortare avstånd (Greta hoppade över dirigeringen) och de är riktigt duktiga. Joy har iof oxå lite problem när hon ska ut på dirigering så där blir det också "klura av" som det hörs. Varken hon eller jag har problem när vi väl är i vattnet men det är ju vägen dit som kan vara lite besvärlig. Jag tror att de kommer på en lösning för oss och under tiden blir det nog rätt mycket träning och det har vi inget emot.

Kråka, Atte, Zazzi och Chili fick också hämta lite markeringar men det var lite mera osystematiskt för huvudmeningen var bara att de också skulle få bada lite. De tyckte det var riktigt skönt för det var soligt och varmt trots att det var kväll.

Om ni vill se lite bilder från dagen så klicka in på länken: Album 

Tjingeling /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =