090630 Vatten, vatten, bara vanligt vatten

 Garbo berättar:

I går smet matte och jag iväg och tränade lite vatten. Jag har ju inte kunnat vara riktigt tyst när matte skickat mej på vattendirigering och dessutom har jag tvekat när jag kommit till strandkanten när vi tränat skick långt från vattnet. Matte hade med sig bollkastaren, vad den nu kallas för, och hon gick iväg utan att jag såg det och skickade ut tre bollar i vattnet. Sedan hämtade hon mej och vi gick en liten prommis först. När vi sedan kom till startplatsen och hon skickade mej, gissa vad som hände? Alldeles riktigt! Jag drog järnet spikrakt ut och hittade första bollen bland näckrosbladen. Matte skickade en gång till snett åt andra hållet och det gick lika enkelt det också. Det var bara det att de två kvarvarande bollarna hade flutit i hop så de låg på samma ställe men det såg inte matte. När jag kom in och lämnade av blev hon något förvånad när det var två bollar i stället för en. Otur för dej sa hon. Nu gick du miste om en simtur till. Hm…….

På kvällen fick vi alla följa med upp till tjärnen och Atte och Greta fick börja med att hämta tre bollar vardera. Sedan fick Kråka och jag hämta tre och till sist fick vi faktiskt hämta alla fyra ett antal och det gick riktigt bra. Det är ju skitkul…….. speciellt när det är så här varmt. Matte är lite förvånad för både Atte och Greta lämnar av perfekt medan Kråka kan spotta och lämna bollarna lite var stans på stranden (vilket hon ALDRIG) gör med dummis. Jag däremot är precis som vanligt oavsett vad jag kommer med.

Nu väntar vi bara på att det ska bli kväll snart så vi får träffa våra kompisar och träna lite mera. Livet leker!

Simma lugnt (det gör INTE vi)! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =