090316 Gissa vad? Det snöar….. igen!!!!

  Garbo berättar:

Kan ni tänka er…. det snöar nu igen! Ni skulle ha hört vad matte sa när vi kom ut på bron i morse och faktiskt, vi håller med. För övrigt så har jag tänkt mycket på det här med servicehund. I gårkväll kom jag på att det kanske fungerar om jag hämtar husse skor som han tagit av sig när han lade sig. Det gjorde det inte! Nehej du, dom där låter du vara, sa matte. Får nog tänka till lite mera. Tydligen är det inte allt som ska plockas upp…. /Garbo

 Greta berättar:

I helgen fick vi göra lite apporteringar här hemma på gården. Jag fick börja, härligt! Husse var också med – han satt på en stol och tittade på. Matte hade lagt ut tre linjetag efter vägen så det var inte så långa avstånd och de syntes ganska bra men det är inte det som är det viktiga sa matte. Det hon ville se var att jag kunde sitta stilla tills hon gav kommando och att jag levererade snyggt och prydligt. Det gjorde jag! Jag fick också göra två enkla markeringar som jag också fixade. Både husse o matte tyckte jag var jätteduktig. Garbo, Kråka o Atte fick också jobba men de fick lite andra uppgifter. Jag tror att det gick skapligt för dem med men som sagt, matte tyckte att JAG skötte mig riktigt, riktigt bra. Kan också berätta att Atte spontant lämnade en av apporterna till husse som blev mycket nöjd. /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =