090330 Liten men stor…. ?

 Garbo berättar:

I helgen hade vi besök av Pucko och Lady. Lady (Jack Russel) är ju väldigt liten ….. men hon tror att hon är stor och på nåt sätt fixar hon det också.

Så här är det….. jag och Kråka löper men hon har ett gott öga till mej. Hon trodde nog att jag höglöpte men liiiiite fel hade hon – JAG är inte intresserad av henne. Hon uppvaktade mej och krumbukta sig och jag morrade. Tror ni hon lyssnade? Jo-men-visst….. tills jag vände ryggen till igen. Tillslut hoppade hon upp på min rygg och försökte rida på mej. Jag lyckades inte skaka av mig henne men matte kom som en räddande ängel. Efter tredje gången som hon åkte i golvet så behövde matte bara titta på henne så avbröt hon försöken. En envis rackare det där…. Ha det! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × ett =