090504 Våren är nog här nu

 Greta & Garbo berättar:

Nu har nog våren kommit. Vi har haft några dagar med runt 20 +-grader. Härligt! Den sista april följde husse med ut och vi fick träna lite. Det blev lite markeringar och för mej, Greta, och Atte blev det riktigt bra och vi skötte oss med den äran. Det matte är mest förvånad över var att vi bägge var ovanligt bra vid avlämningarna. Vi har nog förstått att vi måste sköta oss nu när husse är lite "justerad", säger matte.

För mej, Garbo och Kråka blev det lite knepiga markeringar. Husse kastade och han hade lite svårt att kasta långt. Han har ju bara en hand och det var lite svårt att både kasta och hålla balansen…… men det gick! Både husse och matte var mest glada över att det gick att få till det så det fungerade. Vi fick ju jobba lite extra men det är ingen nackdel tycker dom.

För övrigt gick det ganska bra den sista april. Atte och även jag, Garbo, är ju liiiite påverkad av smällare men trots att det var lite sånt + en del raketer nere på byn så märktes det inget på mej Garbo och bara lite på Atte. Matte hade iof förpreparerat med D.A.P. och det fungerar faktiskt. På natten var det husses tur att avge ett skrämskott. Vad som hände kan ni läsa på hemsidan, http://www.amamus.profinus.z.se/.

Den första maj skulle Arne o Astrid komma och hälsa på och matte skulle bjuda på lite mat. Innan de kom så åkte vi till Bodtjärn och skulle få gå en prommis. Lite bråttom blev det för matte var lite sen och när vi kom dit matte hade tänkt stanna så råkade vi ut för en överrasktning. Två älgar stod så fint på parkeringsplatsen men drog iväg in över skogen när vi kom. Inte läge att stanna här sa matte och fortsatte en bit till. Det uppskattade vi naturligtvis för där vi stannade fanns det både lite snö kvar och maaaassssoooor av vatten Härligt, härligt sa vi bägge två. När vi så skulle hem så torkade matte av oss två och höll inte så noga reda på vad Kråka o Atte sysslade med under tiden. De försvann! Efter lite visslingar och rop så kom de, Kråka med ett nygnagt ben i munnen. På natten och morgonen fick Atte "rännskita". Inte så kul sa matte.

Som ni ser så har det faktiskt hänt lite de sista dagarna så livet börjar bli lite mera intressant. Nu får vi hoppas att matte får tid och energi så kanske det blir mera träning. Hon har mumlat lite om det. Kanske blir det tillsammans med några andra…… vi får väl se hur det går. Tjingeling! /Greta & Garbo

PS. Jag glömde berätta att jag, Garbo, var ut och tränade med Sky och Anders J i lördags. Vi gjorde både markering och dirigering + att jag fick göra närsök på fyra dummis. Matte var väl någorlunda nöjd för både hon och jag är ju riktigt ringrostiga. Lilla Sky var skitduktig! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =