090507 En bra dag för oss

 Greta & Garbo berättar:

Igår hade matte och Roland bestämt att vi skulle ut och träna lite. Det blev ju lite osäkert när det blev som det blev med husse men matte sa att hon orkade bra inte åka in till Östersund o husse igår. Dessutom skulle Maud hälsa på honom så det blev träna av i alla fall. Vi kände ju att nu var det bäst att hålls sig i skinnet och sköta sig (vi tror att matte behövde det) så själklart gjorde vi det.

Först fick Busan lite markeringar och det gick förstås rätt så bra. Bl a fastnade ett kast i en gran drygt en meter upp men den jobbade hon snyggt in. Sedan blev det Cindras tur som ockå fick markeringar men även några enkla dirigeringar. För ovanlighetens skull, och på gott och ont, var hon liiiiite lomhörd på dirigeringen…..

Jag, Garbo fick ungefär samma markeringar som Cindra och även några enkla drigeringar. Som avslutning fick jag några riktigt långa enkelmarkeringar i en lite kuperad terräng, kalyta, som börjar växa upp. Det var alltså inte helt enkelt men de två första fixade jag riktigt galant (matte utökade avståndet genom att vi backade). Den sista fick jag jobba en del på men Roland som stod och såg vad jag gjorde tyckte att mitt jobb var fullt godkänt.

Busan och Cindra fick ockå samma markering efter mej men de hade liiiiit jobbigare att lokalisera dem (kanske bidrog det faktum att matte kastar lite sämre?). Som avslutning lade de ut ett fält på 12 apporter till Greta, Kråka o Atte. Jag, Greta, fick börja och tog in fem dummis fort och lätt och med snygga avlämningar, tänka sej! Kråka o Atte skulle få plocka in resten men Roland slängde ut två av de som jag hade tagit in.

De började rätt så bra men efterhand blev det lite trötta. Konditionen räcker inte riktigt. Då gick matte och hämtade mej, Garbo, och jag hjälpte dem och plockade in två av de fyra som saknades. Summa sumarum så kändes det riktigt skönt att få jobba av sig lite igen. Tur att matte valde oss idag! /Greta o Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − två =