090515 En strimma sol

 Garbo berättar:

Just nu känns det som om en strimma sol lyser på mej. Min dåliga mage gick ganska snabbt över och hältan var bara för en kväll. Matte har kollat mig om och om igen men inte sett något mera så vi vet inte vad det var.

Igår var det träning tillsammans med Anders o Sky, Ullis o Izi, Mats o Bixa och dessutom var Stefan (Joy har skurit sig i benet och var sjukskriven) och Barbro också där. Vi höll till på Anders jobb för där finns det en stor myr och han hade gjort iordning en jaktstig åt oss. Vi skulle få gå två och två och då fick en av oss en enkelmarkering (varierande längder)och den andra en dirigering, vid nästa blev det tvärt om. Det var nog en sex, sju olika enkelmarkeringar och dito dirigeringar. Vi gjorde hälften av varje och sedan vände vi och jobbade tvärt om. Den som ville fick avsluta med en dubbelmarkering.

Först gick Bixa och Izi och de var riktigt duktiga. Inte spik på allt men nästan….. Sedan blev det min och Sky’s tur. Vi skötte oss också mycket bra. Mina två sista markeringar (varav en var den dubbla) var väl inte något att skryta om men resten skötte jag mycket bra sa matte. Även dirigeringarna var fullt godkända utom en för där ville jag till höger men matte ville ha mej till vänster så då fick jag komma in och börja om.

Kråka, Atte och Greta var också med och matte hade lovat att de också skulle få röra på sig lite men det blev inte så, så när vi åkte hem åkte vi över Singsjön och  då svängde vi in på en av skogsbilvägarna. Där släppte matte ut oss så vi skulle få springa lite men vi försvann direkt i skogen. Matte blåste inkallning och jag kom som ett skott. Matte blåste en gång till och då kom Greta som ett skott. Efter en låååååång stund kom Atte men se Kråka hon ville inte. De hade hittat lite namnam….. Efter många om och men så kom hon men matte hördes inte särskilt glad. Skyll dej själv tyckte Kråka, får jag inte göra något vettigt så kan du stå där med lång näsa och vänta på mej, så det så!

En liten tråkig nyhet fick vi under veckan. Jag träffade ju min duktiga syster Triss i helgen som var. Hennes matte skickade ett mail till oss och berättade att Triss hade blivit ormbiten på måndagskvällen. Hon hade varit till veterinären och tagit prover och alla var bra utom att hon hade förhöjt antal vita blodkroppar så de skulle ta lite flera prover. Vi håller tummar och tassar på att allt är OK med henne. Ha det gott. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 16 =