091117 Det kanske rör på sig lite….

 Greta & Garbo berättar:

Jag har börjat löpa mitt i virrvarret som vi har. Det har inte blivit någon riktig ordning på oss, säger matte. Det är ingen som riktigt vet vad som gäller när inte matte är med och det blir ju inte bättre av mitt löp men det ordnar sig nog.

I söndags kom min halvbror Haimon hit för vi skulle få ut och träna. Tror ni jag fick följa med? Nehej du, sa matte. Du löper och vi måste tänka på Haimon så du får vänta tills du löpt färdigt. Däremot fick jag, Garbo följa med. Vi fick göra flera ”walk the line-övningar”, några markeringsövningar och avslutade med lite stadgeövning med skott som resulterade i att jag, utan att det var tänkt så, fick göra en riktigt bra dirigeringsövning. Matte var jättenöjd! Ja, både Birgitta o matte var mycket nöjda med våra jobb under dagen. Dimman låg tät så det var inte så lätt att se varken markeringar eller handtecken på de avstånd som vi hade. Kul var det i alla fall och som det hördes blir det nog flera gånger om det inte blir alltför mycket snö. Tjillivippen! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 7 =