091022 En spark i baken….

 Greta & Garbo berättar:

Vi känner någon som skulle behöva en spark i baken, både när det gäller vår träning och att hjälpa oss med vår blogg. Ja du gissar rätt! Naturligtvis matte!!! Det blir inte just mer än långpromenader, tack o lov för dom i alla fall, men nog vore det väl bra om vi fick jobba lite också. Det ser ju inte ut som det blir någon mer samträning och hon har ju så svårt att få ändan ur vagnen så en spark i baken skulle sitta fint, tror vi.

I söndags var det i alla fall dags för att vi skulle få röra på oss. Matte packade bilen med både oss, husse o ”Karl-Oskar”. Tyvärr hade det regnat så grusvägarna var rejält leriga. Vi åkte runt sjön men landade vid Bodtjärn. Vi skulle få köra ett fält och för att det skulle bli lite lättare för husse så startade vi från vägen. Fältet gick över och bakom två kullar och antalet för mej, Greta, och Garbo, som jag fick ”köra” tillsammans med var 12 st. Vi jobbade på väldigt bra och dessutom fungerade det med att vi båda jobbade samtidigt. Jag tror att husse var jättenöjd med det! Vi hade lite problem med den ena av de två yttersta dummisarn men det löste sej det med.

Kråka o Atte fick också göra samma fält men med två dummisar mindre. Det gick rätt bra och Kråka var inte så rossligt i halsen så hon kunde också jobba tills alla var inne. De hade också lite problem med den ena av de två yttersta dummisarna. Skönt! Då höjdes vår prestation lite också.

Det som var mindre bra var att vi var tvungna att ställa oss i duschen när vi kom hem. Ja, det är väl ganska skönt med ljummet vatten på kroppen men det är trångt och halt i duschrummet och matte kan inte torka oss fort nog. Sedan fick ”Karl-Oskar” och cykelstället en rejäl dusch men det räckte inte med att bara spola av dem, det måste gnuggas också. Tror att matte tyckte det var bättre med oss som var färdig direkt efter en ”avspolning”. Sedan var det dags för tvättmaskinen för husses o mattes kläder var också både prickiga och hade snygga tassavtryck här o var. Det här är straffet för att man vill vara snäll, sa matte….. Vi hörs!/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 13 =