090920 Träning på hemmaplan

 Garbo berättar:

Igår fick jag följa med matte, Anders, Nellie o Sky till Fanbyn för lite träning på hemmaplan. De hade minsann räknat ut det åt oss. De gick och ”förpreparerade” 5 dirigeringsplatser och sedan hämtade de oss. Då fick vi gå på linje och vi fick börja med att hämta en dirigering vardera från olika ställen. Sedan fortsatte vi och gå och det blandades med markeringar och dirigeringar och vi var faktiskt riktigt duktiga så matte sa -: Undrar om det är för lätt?

Nåja, vi fick då gå till en kulle och skickas därifrån. Jag fick börja men det var jättesvårt att hålla huvudet kallt o lita på matte. Jag skulle gå en ”sned linje” och ganska långt. Till vänster, inte alltför långt från linjen hade jag redan hämtat en så jag visste det fanns flera och till höger hade vi också hämtat plus att vi gick på linje därifrån så självklart trodde jag att det var dit jag skulle. Efter några försök så blev det så att matte o jag gick ”Walk the line” dit och då, självklar, trodde jag ju på vad hon sa.

Sky o Nellie avslutade med en dubbel- respektive trippelmarkering på andra sidan innan vi avslutade övningarna. Matte sa att vi skulle hoppa över markeringarna och i ärlighetens namn så kände jag mig ganska slut i luvan. Det har ju varit lite hårda dagar med många intryck och en del träningar. Kul är det men nu behöver jag lite vila sa matte. Löpet är i stort sett över också som tur är. Till nästa gång – Tjingeling/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + sexton =