100405 Det tänkte jag inte på, sa matte…. 5-0 till mej!…… och lite annat

 Greta berättar:

När vi har varit ut på morgonen så brukar matte passa på att mata småfåglarna när hon ändå har utekläderna på sig. Vi får vara inne och vänta medans hon gör det. I går hade matte o husse ätit friterade räkor men vi fick naturligtvis INTE smaka men i morse så stod i alla fall frityrgrytan kvar på diskbänken och självklart passade jag på!!!! Ca 7 dl matolja, det var mumma det så nu står det 5-0 till mej! Det tänkte jag inte på sa matte…… Vem kan tro att någon anser att använd fritterad olja ska vara något att äta? Men då känner hon inte mej!

Det blir nog synd om din mage idag sa hon också. Hmmmm, få se om hon har rätt….. gott var det i alla fall, så jag tror nog att det är värt besväret även om det blir lite ”sprulla”.

 Garbo berättar:

Min mage bara växer och i morse, innan vi steg upp hade matte och jag en liten ”gosstund”. Hon sa att hon kände de små liven sparka för fullt i min mage. Skönt att det bara är en vecka kvar nu! Det känns som om jag snart spricker och det är lite besvärligt med allt. Kan inte springa som jag brukar, blir lite andfådd ibland och inte når jag att tvätta mej som jag brukar. Men snart så….

I går fick jag besök. Det var några som vill ha en av de kommande valparna som kom och hälsade på. Jag tror att det var ömsesidigt att vi tyckte rätt bra om varandra. Jag kan mycket väl tänka mej att de får ta hand om en av mina valpar för de verkar var väldigt snälla och har ungefär samma syn på ”hunderiet” som husse o matte. Känns riktigt bra!  

Njut nu av det sista av påsken och ha en skön annandag, det tänker vi ha! /Greta & Garbo

En reaktion på ”100405 Det tänkte jag inte på, sa matte…. 5-0 till mej!…… och lite annat”

  1. Ni skulle bara veta vad blank o fin jag blev invärtes. Matte fick städa i hundgården och hon sa att det var tur att den var full med snö så det blev lätt att ta bort. Mycket gulfärgat blev det….. och nu är jag välsmord kan ni tro!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =