100412 Fördelen med att vara dräktig….

 Garbo berättar:

Fördelen med att vara dräktig är att man får vara med över allt. I helgen var Maud med familj här och på lördagen, då det var så fint väder, grillade de korv o hamburgare till lunch. För att husse och jag lätt skulle kunna vara med så höll dom till ute på gården. Riktigt skönt och härligt och naturligtvis blev det några smakbitar till mej också. De hade bäddat på bron till Hilton åt mej så att jag inte skulle bli kall och dessutom kunde jag välja om jag ville ligga i solen eller i skuggan för jag har fått lite problem med ögonen, det är nog snön och solen som har gjort det men irritersamt är det och jag ser lite rödögd ut. MEN….. skönt var det och så här såg det ut:

Emelie o Andreas turades om att pyssla om mej. Visst ser det härligt ut? Vi hörs snart igen, det är nära nu….. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − elva =