100416 Vill också ha ett ord med i laget…..

 Greta berättar:

Nu är jag lite ledsen….. jag har blivit lite åsidosatt på sista tiden. Allt har ju kretsat kring Garbo och hennes valpar. Jag kan berätta att jag har försökt att vara hennes stöd och moraliska stöttepelare. Tror ni mej inte kan ni titta på det här fotot som togs kvällen innan hon valpade:

Här ligger vi båda under matbordet, rygg mot rygg. Kan man vara mera stöttande tror ni?

Dessutom har kampen om maten på diskbänken fortsatt. Matte vet nog inte om det men det var hon som kan räkna in segern till slut….. tror jag. Jag vart faktiskt räddare än jag ville erkänna när allt skrammel rasade. Matte har laddat flera gånger med en råttfälla men jag har bestämt mej för att det får nog vara bra nu. Här kan ni få se vilken jävulsk plan hon hade, tur man är förståndig:

Först var en råttfälla laddad i en plåtkopp som stod på en annan plåtkopp…..

….. sedan lade hon ett papper över med en köttbulle på…. Den gubben gick inte! Sedan provad hon med korv (som jag älskar!) men jag motstod den också. Så just nu kan vi nog säga att matte vann….. får se hur det blir om någon vecka, man är väl inte sämre än att man kan ändra sig.

Nu längtar jag till att Garbos bäbisar ska bli så stora så jag kan få vara med på ett hörn. Lektant låter ju väldigt roligt och jag har ju hur mycket energi som helst…. Ha en trevlig helg! /Greta

0 reaktioner på ”100416 Vill också ha ett ord med i laget…..”

  1. Tjena Greta, håll dig undan råttfällor dom gör ont som tusan. Otäcka grejer. Har hört att det kanske blir aktiviteter framöver så ligg lågt ett tag kanske vi får göra någe kul! Sitta still sa matte men hon må väl skoja….
    vi hörs
    Haimon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 3 =