100417 Rapport från en valplåda

 Garbo berättar:

Idag har jag förvånat matte ett antal gånger. Jag går numera frivilligt ur valplådan när jag har behov av det. Äter gärna tillsammans med Atte o Greta, i alla fall gjorde jag det i kväll. Vi får väl se hur det blir med fortsättningen
…..
 
Matte vill att jag just nu ska äta minst dubbelt så mycket mat som jag brukar. Lite svårt är det men hon har delat upp det på tre mål och idag, ska ni veta, hade hon kokat lite lever som hon blandade i. Gissa om det var gott då! Fick lite extra energi tror jag och har faktiskt kunnat gått i från mina ättelägg några minuter för att kolla av vad matte gör i köket. Känner att krafterna börjar återvända…

Matte har försökt lägga upp en film på hemsidan men det går inte så bra…. hon ska försöka fixa till det i morgon, få se om det funkar.  Ha de’, det tänker jag ha! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + nitton =