100418 Bättre och bättre….

 Garbo berättar:

Det känns bättre och bättre för varje dag och jag blir piggare och piggare. Igår eftermiddag förvånade jag husse o matte då Andres kom på besök för att hämta hundmat. Gissa vem som gick fram till dörren först….. just det! Jag föstås! Jag lät honom också följa med in och titta på mina små. Han har ju trots allt varit med under fjolåret då jag har fått träna tillsammans med hans hundar så det kändes helt OK.

Idag blev det samma sak, Ullis o Stefan kom också och hämtade hundmat och när de kom in var jag först och sa att de var välkomna. Även dom tycker jag om för jag har fått vara med och träna tillsammans med deras hundar också…..  Jag lät även Ullis ta lite kort på mina småttingar.

Men det var tur att matte hade sagt nej till en hel del besökare för det har nog blivit lite för mycket annars. Det här kändes rätt lagom faktiskt. Det blir ju också kanske lite roligare att se mina små när det blir lite större. Nu ser de ju ut som små råttor bara…… men försåss…… de ÄR ju rätt söta ändå.

Men nu är jag trött så nu är det jätteskönt att ta en liten tupplur tillsammans med mina små. Skönt med välbehövlig vila! Se själva vad vi njuter av lugnet i valplådan!

Vi hörs! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + åtta =