100428 Hå, hå, ja, ja….

 Greta berättar:

Just nu står det 6-1 och en oavgjord till mej när det gäller kampen om maten på diskbänken. Igår gick jag faktiskt på en nit. Matte hade laddat med fläsk och råttfälla. Jisses vad rädd jag blev! Fläsket fick faktiskt vara. Nu var det ju inte så att jag fick någon smäll själv, så illful är inte matte, men råttfällan smällde igen i en plåtburk under ett papper när jag försökte ta fläsket……. Fläsket landade på bänken men det fick allt vara. Husse brukar säga ”Det är smällar man får ta” men den här smällen ville jag INTE ta. Få se om jag törs försöka nåt mer men det är klart…. jag har ju lite lätt för att glömma. Matte säger att hon får väl påminna mej ibland så kanske det blir bra det här. Hmmmm….. bra för vem?

För övrigt har jag börjat löpa. Det ska väl inte vara bara Garbo som får uppmärksamhet tycker jag. Haimon kommer på lördag och vi skulle ju ut och träna. Hans matte säger att det går bra att jag följer med om det är i början på löpet och det är det ju, det blir dag 5 så det är ju ett tag kvar innan höglöp. Ska bli hur kul som helst!

Tjillivippen! /Greta

 Garbo berättar:

Hå, hå, ja, ja…. tror ni inte att min juverinflammation tog om igen. Matte kollar ju stup i kvarten men veterinären säger att det går jättesnabbt så ibland hjälper det inte. Hon kan ju inte vara vaken hela nätterna…. I dag känns det riktigt bra så det är nog på återgång igen. Tur det för det är med blandade känslor som matte får pyssla om mej. Det är både riktigt skönt och gör ont när hon håller på men det är klart, det är huvudsaken det blir bra till slut.

Till mina glädjeämnen är att mina ungar mår bra och har nu börjat få ögon och börjar bli ”riktiga hundar” då de använder alla fyra benen för att ta sig fram, även om det går vingligt. Matte har uppdaterat hemsidan med både text, bilder och filmsnuttar varje dag.

Ma höres! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 3 =