20100406 Bäddat o klarrrt!

 Garbo berättar:

Idag har matte tapetserat valplådan på utsidan och bäddat så nu är det klart sa hon! Hmmmm… jag gruvar mej lite men valplådan verkar helt okey. Tror nog att jag kommer att ha den som favoritställe nu när jag inte får vara i hundgården längre. Den verkar vara ombonad o skön.

Matte har bäddat åt sig också i hundrummet. Inte ska du behöva vara ensam här inne sa hon. Du o jag gumman! Det gillar jag<3

Här kan ni få se hur det blev:

Så här blev utsidan när matte fixat färdigt …..

… och så här ser det ut inuti, ännu så länge. Det finns en mellanvägg också (ni kanske ser spåret för väggen) men den sätter matte dit när jag har valpat färdigt.

Så här ser mattes bädd ut. Håll med om att min verkar vara MYCKET skönare!

Vi hörs! /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =