100831 En vecka går fort….

 Garbo berättar:

En vecka går fort tycker matte. Jag tycker det går långsamt jag. Det har förstås blivit några träningar på tu man hand med matte, inte varje dag men nästan. Jag har kommit på knepet nämligen. Om matte är på gott humör, och det blir hon om jag sköter mina uppgifter bra, då får jag också träna oftare. Du och jag, gumman säger hon och då vet jag att hon är riktigt nöjd med mej.

Vi har kört lite markeringar och faktiskt, en del av dem har jag markerat på dm, vilket jag ALDRIG gjort tidigare och särskilt inte om matte har kastat dem. Dirigeringarna har också gått superbra säger matte och ja, jag gör så gott jag kan. Det har varit rätt lugnt i mitt huvud nu så då har jag kunnat koncentrera mej. Idag blev det inget men jag hoppas på morgondagen. Hon har sagt något om att det kanske är dags för nåt fält…… få se hur det blir.

Ha det! /Garbo

 Greta berättar:

Livet leker, tycker jag. Visserligen har jag fullt upp med att fösöka pinka över Garbo, för hon löper och hon ska inte inbilla sig att jag tycker hon är nr 1. Tyvärr har hon samma åsikt och ibland måste jag pinka före henne och då pinkar hon över mej. Hmmmm.

Nåja, jag får i alla fall göra något som hon inte får. Nämligen följa med husse på härliga byturer. Det är BARA jag som har den äran och det är skitkul. Jag älskar husse när han låter mej följa med. På kvällarna brukar Garbo hoppa upp i husses säng för att gosa men se det får hon inte! Då tränger jag mej emellan, det är ju jag som är husses nr 1 så det så!

Ibland får jag följa matte och jobba lite och det är ju naturligtvis skitkul. Hoppas jag får följa med i morgon men…… den som lever får se. Tjingeling! / Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + nio =