1001217 Lite av varje

  Greta & Garbo berättar:

Nu är vi inne i en period då inte mycket händer. Lite lydnadsträning bara och det som är så jobbigt!!!!!! Som kontrast får vi ibland ut på sparkturer där vi får sträcka ut ordentligt. Matte säger att jag, Garbo, måste se till så jag är i bra kondition framöver, vad hon nu menar med det. Jag är väl alltid i bra kondition. Nu kanske det inte blir sparkturer så länge till för redan i går hade asfalten börjat titta fram och dessutom var det grusat på vissa ställen. Skoterspåren är ju alldeles för lösa också och på sjön är det för mycket snö…. Attans!

Igår tog matte ett kort på mej, Garbo, då jag skulle stå fint. Vad sjutton är ”stå” för något? När matte tar kort brukar jag ju alltid sitta men hon tjatade och tjatade och försökte visa men jag fatta nada. Nåja, sa matte, det duger den här gången men nu ska vi träna på att stå framöver. Hmmm, låter inte så kul….. Kortet finns på Hemsidan, sidan ”Valpar”.

Jag, Greta, är verkligen less nu. Allt kretsar ju bara kring Garbo. Det är Garbo hit och det är Garbo dit, verkar som det är något riktigt märkvärdigt på gång. Jag har väl också påverkats lite för jag har börjar acceptera att det är nog hon som ska bestämma. Jag har alltid varit noga med att pinka över Garbos pink, i alla fall vid löpen men nu låter jag henne pinka över mitt pink. Jag tycker också att vi har alldeles litet att göra just nu så varje liten grej som vi FÅR göra blir så upphetsande. Matte tycker att jag skulle behöva gå en kurs i yoga och lära mej meditera och koppla av och det kanske inte vore så dumt för då hade jag i alla fall något att göra.

Hur som helst så har det blivit ljusare både på morgonen och på kvällen. Känns nästan som om det ska bli vår i år också. Tänk om!!!! Då kanske det blir lite action snart. Ha det gott! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 2 =