100221 Nya vägar

 Greta & Garbo berättar:

Just nu händer inte så mycket. Kallt är det så vi får inte/slipper (?) vara i hundgården så mycket. På gott o ont! Det är faktiskt riktigt skönt att få rå sig själv ibland utan inblandning av det tvåbenta.

Lite promenader eller sparkturer blir det ju förstås och det är ju alltid ett kul avbrott. Nu har skoteråkarna varit så vänliga så de har gjort lite nya spår i kringelkrokar här och var i skogen. Alltid lika spännande när vi kan gå en ny väg och se vad den har att erbjuda. Matte tycker också att det blir lite roligare för hon tycker att det blir så tråkigt att gå samma och samma väg, dag ut och dag in. Vi gillar ju det också för då kan vi kolla läget, läsa posten och se vad grannarna har för sig.

Matte brukar lägga in lite lydandsövningar/inkallningsövningar och fotövningar på våra promenader. Det går rätt bra men hon vill inte lägga in så många svårigheter när jag, Greta är med. Jag har ju så lätt att hetsa upp mig och då blir det inte riktigt som det ska för någon. De här senaste gångerna har det varit precis lagom så även jag har fått riktigt mycket med beröm. Skönt! Nu väntar vi bara på att det ska bli lite bättre temperatur så matte tycker det är lika härligt som vi att vara ute. Ha det gott! /Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + tretton =